Het Bestuur

Het bestuur van de stichting bestaat op dit moment uit 2 bestuursleden, Anne Hettema en Chantal Rovers. Wij hebben de stichting opgericht om vorm te geven aan de opvolging van verschillende onderwerpen die uit de sessies naar voren kwamen. We gaan vol energie en vertrouwen aan de slag met deze onderwerpen, conform de waarden waar de stichting voor staat. Transparantie, ruimte voor een nieuw geluid en zonder achterliggend commercieel belang. Het lijkt ons heel erg tof als we uiteindelijk het stokje kunnen overdragen aan de nieuwe generatie gelijkgestemden, die vanuit focus op ontwikkeling en menselijkheid de verdere koers willen bepalen.

Chantal Rovers:
Al sinds mijn studententijd werk ik binnen de klantcontact branche. Aangezien ik dit jaar 41 word is dat dus al enige tijd. Nog steeds zorgt de diversiteit aan collega’s, klanten, werkzaamheden en uitdagingen er voor dat ik ‘verliefd’ ben op ons vak. Ik woon in Haarlem en ga in mijn vrije tijd graag uit eten, borrelen, bandjes kijken of lekker een avond dansen. Of een combinatie hier van. Ik reis graag en wil voor mijn pensioen 100 landen bezocht hebben. Wie heeft nog een gouden tip?

Anne Hettema:
Ik ben 33 jaar en werk sinds 2013 in de klantcontactbranche, ik heb daarbij het klassieke ‘agent wordt senior agent/vraagbaak wordt supervisor wordt teamleider’-traject afgelegd. Ik woon in Haarlem en ben zo verliefd op die stad, dat ik in mijn vrije tijd ook graag buitenshuis ben. Je kan me vaak vinden in het (film)theater of in mijn favoriete kroeg.

Wij kennen elkaar al meerdere jaren en hebben het geluk gehad bij diverse organisaties ook samen te mogen werken. Vanaf het begin is duidelijk dat wij dezelfde waarden hanteren binnen ons vakgebied. Altijd met een focus op kwaliteit en de mens. Gaandeweg hebben wij ontdekt hoe groot de toegevoegde waarde kan zijn van het sparren met gelijkgestemden en uitwisselen van ideeën met een (zakelijk) netwerk. Met de evenementen die we organiseren willen we een plek creëren waar vakgenoten met vakgenoten in gesprek kunnen.

Door de vele ontwikkelingen binnen onze branche, de verscheidenheid aan specialisaties en nieuwe technologische ontwikkelingen is de branche ook voor ons niet altijd even overzichtelijk en te begrijpen. Het belang van een netwerk met mensen binnen de volledige branche die dezelfde waarden en kwaliteitsdoelstellingen hanteren is daarmee ook vandaag de dag nog zeer relevant. Dit gunnen wij iedereen maar vooral de nieuwe talenten binnen onze branche.